Malzemeler;
- 2 adet kereviz
- 1 adet soğan
- 2 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı dondurulmuş bezelye havuç patates garnitür
- 1 bardak portakal suyu
- bir miktar tuz
Yapılışı;
1. zeytinyağında soğanı kavurduktan sonra üzerine küp küp doğradığımız kerevizleri ilave ediyoruz.
2.dondurulmuş garnitürleri üzerine ilave edip ,portakal suyunu döküyoruz.
3.su eklemeden kısık ateşte teflon tencerede pişirebilirsiniz.
afiyet olsun...
5 yorum:
Canım ellerine sağlık kerevize bayı
lırım sevgiler...
bende kereviz yapmak istiyordum ama nasıl pişirsem diye düşünüyordum tarifin çok işime yarayacak:)ellerine sağlık...
Bezelye ile hiç denemedim bezelyeyi çok severim , tabi bezelyeli tarifleride..:)
ellerinize sağlık sevgiler
tatlım ellerine saglık
Merhaba, yeni blogun hayırlı olsun. Ben de Berrin :) son aylarda pek ilgilenemesemde bende beklerim :)
www.berrince.com
Yorum Gönder