19 Ocak 2010 Salı

ZEYTİNYAĞLI BAMYA


Hepimizin bildiği bir lezzet olduğu halde,çok severek yediğiimiz zeytinyağlı bamyayı yinede yayınlamak istedim,unutanlara bir hatıratma olabilir:)

Malzemeler;


  • yarım kg TAT konserve bamya
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • yarım limon

Hazırlanışı;

1.soğanla zeytinyağını pembeleştirdikten sonra havuçlarıda ekleyıp kavuruyoruz
2.süzdüğümüz bamyaları üzerine ilave edip limonu sıkıp ,bir miktar su ekleyip pişiriyoruz.

afiyet olsun...

1 yorum:

birsence dedi ki...

ellerine sağlık berrinciğim ne zamandır yapmak aklımda ama kociş yemiyorki seven birini bulsam yapacağım oturup birlikte yiyelim diye...