19 Ocak 2010 Salı

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ


Malzemeler;



  • 2 adet kereviz

  • 1 adet soğan

  • 2 3 yemek kaşığı zeytinyağı

  • 1 su bardağı dondurulmuş bezelye havuç patates garnitür

  • 1 bardak portakal suyu

  • bir miktar tuz

Yapılışı;

1. zeytinyağında soğanı kavurduktan sonra üzerine küp küp doğradığımız kerevizleri ilave ediyoruz.
2.dondurulmuş garnitürleri üzerine ilave edip ,portakal suyunu döküyoruz.
3.su eklemeden kısık ateşte teflon tencerede pişirebilirsiniz.

afiyet olsun...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım ellerine sağlık kerevize bayı
lırım sevgiler...

Unknown dedi ki...

bende kereviz yapmak istiyordum ama nasıl pişirsem diye düşünüyordum tarifin çok işime yarayacak:)ellerine sağlık...

rumma dedi ki...

Bezelye ile hiç denemedim bezelyeyi çok severim , tabi bezelyeli tarifleride..:)

ellerinize sağlık sevgiler

Sevil Şahin dedi ki...

tatlım ellerine saglık

berrince dedi ki...

Merhaba, yeni blogun hayırlı olsun. Ben de Berrin :) son aylarda pek ilgilenemesemde bende beklerim :)
www.berrince.com