Malzemeler;
- 1 su bardağı kuskus
- 1 avuç susam
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ ve bir miktar tereyağ
- bir miktar tuz
- 1 su bardağından biraz fazla sıcak su
Yapılışı;
1.zeytinyağı tereyağ ve susamı kavuruyoruz.
2.üzerine kuskusu ilave edip biraz daha kavurduktan sonra tuzunu ilave edip ,sıcak suyuda ekleyıp biraz kaynadıktan sonra altını kısıp demlenmeye bırakıyoruz.
afiyet olsun...
4 yorum:
bu çok farklı bir tat not ettim ellerine sağlık berrinciğim...
Berrin susamlı kuskus hiç duymamıştım. Enteresan bir tarif ve denemeye değer. Ayrıca sunumun süper... ellerine sağlık
çok tesekkürler, bende ilk defa denedim değişik hoş bir tadı var,denemeye değer..
Ne kadar da zarif görünümlü bir yemek
Yorum Gönder