3 Mart 2010 Çarşamba

TULUM PEYNİRLİ ERİŞTE


Arkadaşlar hem lezzetli hemde pratik bir akşam yada öğle yemeği alternatifi.
malzemeler:
  • 1 paket erişte
  • 1 yemek kaşığı tereyağ yada sıvı yağ
  • tulum peyniri
  • maydanoz
  • tuz ,karabiber

hazırlanışı:

1. tencereye su ilave edip bir miktar tuz ve sıvı yağ ile erişteleri haşlıyoruz.

2.suyunu süzdüğümüz erişteyi tereyağ ile kavurup içine tulum peynirlerini ilave edip ateşte 1 ,2 dakıka çevirip servis tabağına alıyoruz.

3.isteğe göre üzerini karabiber ve maydanoz ile süsleyebilirsiniz

Afiyet Olsun...

4 yorum:

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Berrinciğim ellerine sağlık çok nefis görünüyor.Sevgiler.Mine

BERRİN İLTER dedi ki...

minecim teşekkürler,sevgiler

BEYZA dedi ki...

Erişte ve tulum bayılırım.Erişte olarak ne kullandınız,şu makarna gibi olanlardan mı? Ben de erişte problemi var da.Dışarıdan alırken acaba nerede yapılmıştır diye düşünüp,huylanıyorum.Sevgiler...

BERRİN İLTER dedi ki...

beyzacım pastavillanın eriştesini kullandım ,tavsiye ederim.noodles erişte olarak geçiyor.sevgiler